בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בכמה שינויים, מסעדת "יריחו" יכולה להפוך לאחד מנאות המדבר החביבים של הקיץ

"יריחו" שביפו היא מסעדה נעימה עם שף שמפגין יד טובה ובטוחה. עכשיו רק צריך שהוא ייפטר מהקלישאות ויחדד את הכישרון הטבעי

20תגובות
מסעדת "יריחו""יריחו". עוד נגיעה אחת קטנה
מוטי מילרוד

"הפוריטנים אסרו על מופעים פומביים של כלבים שתוקפים דובים", כתב תומס מקולי במאה ה-19, "לא בגלל הסבל שנגרם לדובים אלא בגלל ההנאה שנגרמה לצופים". באותו אופן אני מבקש להכריז בזאת על מורטוריום לשלוש שנים על הרכיבים הבאים: קציפת מסקרפונה; קונפי שום; טחינת שקדים. לא בגלל הסבל שהם גורמים לסועדים, אלא בגלל האושר שהם גורמים לטבחים. נזקם של שלושת אלה, ושל עוד כמה קלישאות מטבח פופולריות, ניכר היטב בתפריטה של "יריחו", מסעדה סבירה ונחמדה ביפו. השף של "יריחו" (מי קורא למסעדה על שם אקדח? לא, מסתבר שזה לא זה:...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו