230 שקל לארוחת שיפודים בינונית? הגזמתם לגמרי

בשיפודייה החדשה בירושלים - "שישליק" הפיתות התפוחות חמות וטובות, שיפוד קבב מצטיין, אך שיפודי העוף מביכים, האורז דייסתי והסלטים ברובם, איך לומר, מתאימים את עצמם לאזור – תעשייתיים

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

יהונתן: שמתי לב למגמה מאוד מדאיגה במדורים האחרונים שלנו, עמית.

עמית: כן, כן. יותר מדי אוכל חלבי. לא זכור לי שהתלוננת.

יהונתן: לא מתלונן בכלל. אני מדבר על משהו רחב יותר. היו שנים שבהן אחת לכמה שבועות, לכל היותר אחת לחודשיים, היינו מבקרים באזור התעשייה תלפיות - אחד היעדים שבאופן היסטורי הם המשמעותיים ביותר לארוחות צהריים בעיר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ