בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

230 שקל לארוחת שיפודים בינונית? הגזמתם לגמרי

בשיפודייה החדשה בירושלים - "שישליק" הפיתות התפוחות חמות וטובות, שיפוד קבב מצטיין, אך שיפודי העוף מביכים, האורז דייסתי והסלטים ברובם, איך לומר, מתאימים את עצמם לאזור – תעשייתיים

17תגובות
שיפודים על הגריל
ארנון בוסאני

יהונתן: שמתי לב למגמה מאוד מדאיגה במדורים האחרונים שלנו, עמית. עמית: כן, כן. יותר מדי אוכל חלבי. לא זכור לי שהתלוננת. יהונתן: לא מתלונן בכלל. אני מדבר על משהו רחב יותר. היו שנים שבהן אחת לכמה שבועות, לכל היותר אחת לחודשיים, היינו מבקרים באזור התעשייה תלפיות - אחד היעדים שבאופן היסטורי הם המשמעותיים ביותר לארוחות צהריים בעיר. עמית: אני לא חושב שאנחנו האשמים בכך. האזור פשוט קצת קפא במקום בשנים האחרונות. לדעתי מאז הפתיחה, ואז הסגירה המצערת, של 'אדון כהן' לפני כחמש שנים, לא קרה שם משהו מעניין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו