טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אז איך "המוציא" החדשה של השף אבי לוי?

שש שנים אחרי הזכייה ב"מאסטר שף", השף אבי לוי פותח את מסעדת "המוציא" במיקום חדש. האם עדיין יש לו את זה?

תגובות
בייגלה סומסום וסלטים
אסף קרלה

עמית: היום זמננו קצר והמלאכה מרובה, יהונתן. יהונתן: נו, מזל שאני רעב. מה עושים? עמית: אבי לוי - האיש, הקציצות והמאסטר שף, פתח את המוציא המחודשת ברחוב יפו, ועבורנו זו סיבה נהדרת לרוץ לשם ולפרק את התפריט, ועל הדרך לקשקש איתו קצת. יהונתן: תמיד כיף עם אבי, אדם שאת דרכו ופועלו אנחנו מלווים כאן במדור, במובנים רבים, מהיום הראשון. אפשר בהחלט לומר מראש ששנינו קצת משוחדים לגביו, ואין לי עם זה שום בעיה. תכל'ס, מה יכול להיות רע בסיפור הצלחה ירושלמי מרגש שמתובל בהרבה חריף? כנראה שכלום. *** ספק אם ישנם ולו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות