טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה שהטיסה את שגיא כהן לגן עדן

מסעדת "רולא", שתפריטה מבוסס על המטבח השאמי, מטבחה של סוריה הגדולה, היא אחת מאותם מוסדות נדירים שגורמים לך להאמין, ולו לרגע, שבסופו של דבר בכל זאת יהיה פה טוב

תגובות

אייל שני אמר פעם שאחת הבעיות במסעדות בארץ היא שאחרי חודש הן נקרשות (כן, השפה הזו, שלפעמים יודעת גם להיות נהדרת). זה נכון, אבל לא לגמרי. יש, פה ושם, מסעדות שבהן גם אחרי ההתחלה, ואפילו אם זו התחלה טובה, האוכל משתפר. מה שכמעט אין, מה שנדיר למצוא, הוא מסעדות שבהן האוכל מתפתח. "רולא", המסעדה החיפאית מעוררת ההשתאות, היא מקום מהסוג הזה. ולכן, למרות שהדבר נעשה בכפייה (תמ"א 38, מה חשבתם?), מזל גדול ש"רולא" עברה למשכן חדש, שם ניתן להתרשם איך בזמן שחלף האוכל הנפלא של מועין חאלאבי רק הלך והתפתח. וההתפתחות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות