טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבחינת מסעדנות, "שאלוט" היא מסעדה נהדרת. מבחינת אוכל, ירחם השם

בכל הקשור לשירות, תשומת לב, התנהלות, וכן, גם איכות הבישול, "שאלוט" היא יופי של מקום. העניין הוא שבאים לאכול שם, וכאן הסיפור כבר אחר

תגובות
מסעדת שאלוט
תומר אפלבאום

זה חתיכת מקום מוזר. באמצע רמת החי"ל, צמוד למשרדי ערוץ 20, קמה מסעדה שמכנה עצמה "קווקזית, רוסית, ים תיכונית" כשרה למהדרין. מה זה אומר? אולי "סלט טונה טאטאקי בסגנון ניסואז"? או שמא: "סלט חזה עוף ברוטב טריאקי ואגוזי מלך"? ואולי בכלל "אסאדו קר"? למעשה, התפריט חושף מסעדה שמצטיירת כסובלת מאישיות רבת פצל: מצד אחד, שורת מנות מהמטבח הקווקזי, לצדן קלאסיקות רוסיות, ושאר התפריט הוא שעטנז (מותר להגיד את המלה הזאת על כשרה למהדרין?) שיחד אולי מסמל את מה שנתפש ב"שאלוט" כ"ים תיכוני": כל מה שמעולם לא היה חלק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות