טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שש שנים אחרי הביקורת הקשה: האם משהו השתנה במסעדה של מוזיאון ישראל?

מסעדת "מודרן" במוזיאון ישראל, חולמת לעלות על מפת הקולינריה הירושלמית. שש שנים אחרי הפתיחה המגומגמת, האם עכשיו זה יקרה?

תגובות
מסעדת מודרן הטאפסים
ארנון בוסאני

והימים ימי סליחות הם, עת לחשבון נפש, הרהורים וכפרת עוונות. אלה הימים שבהם עשינו לנו מנהג (רגע לפני מדור סיכום השנה המסורתי), שבו אנחנו חוזרים למקום שאותו לא אהבנו ואף ביקרנו בחריפות בעבר הרחוק, ולבדוק האם הגיעה העת לסליחה והשלמה. השנה נפל הפור על "מודרן" – המסעדה של מוזיאון ישראל. אוהבים מסעדות? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל עמית: כבר יותר משש שנים שאנחנו שומעים מדי פעם, שהיינו קשים מדי עם "מודרן" בביקורת המקורית שלנו על המקום. יהונתן: אז, בביקור שנערך לא הרבה זמן אחרי שהמסעדה נפתחה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות