טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בתל אביב בוכים, בירושלים מסכמים שנה קולינרית אופטימית

עד לפני כמה שנים קשה היה להגיד "אוכל חלבי בירושלים" כמחמאה, אבל השנה האחרונה הוכיחה אחרת: אפשר לעשות את זה יצירתי ושובר שטאנץ. סיכום שנה על הבר של "מחניודה"

תגובות
כריכים במחנהיודה
אסף קרלה

יהונתן: תשע"ז מיד מפנה את מקומה, ועבורנו זה סימן להתיישב לארוחה המסורתית על בר השף של "מחניודה" – יום שמוכר כ"היום שבו הכי הרבה אנשים מקנאים בעבודה שלנו". עמית: אני מודה שלפני יותר משבע שנים, כשיצאנו לדרך עם המדור, לא הייתי משוכנע שנחזיק מעמד כל כך הרבה זמן. יותר מזה – בכל פעם שאני מספר למישהו שכבר שבע שנים שאנחנו כותבים ביקורת ארוחות צהריים בעיר, אני נתקל בתגובה הכמעט קבועה של "כמה מקומות כבר יש בירושלים?". יהונתן: אז יש, וממשיכים להצטרף עוד ועוד. אנחנו לא הולכים לשום מקום, ונראה שסצנת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות