בתל אביב בוכים, בירושלים מסכמים שנה קולינרית אופטימית

עד לפני כמה שנים קשה היה להגיד "אוכל חלבי בירושלים" כמחמאה, אבל השנה האחרונה הוכיחה אחרת: אפשר לעשות את זה יצירתי ושובר שטאנץ. סיכום שנה על הבר של "מחניודה"

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

יהונתן: תשע"ז מיד מפנה את מקומה, ועבורנו זה סימן להתיישב לארוחה המסורתית על בר השף של "מחניודה" – יום שמוכר כ"היום שבו הכי הרבה אנשים מקנאים בעבודה שלנו".

עמית: אני מודה שלפני יותר משבע שנים, כשיצאנו לדרך עם המדור, לא הייתי משוכנע שנחזיק מעמד כל כך הרבה זמן. יותר מזה – בכל פעם שאני מספר למישהו שכבר שבע שנים שאנחנו כותבים ביקורת ארוחות צהריים בעיר, אני נתקל בתגובה הכמעט קבועה של "כמה מקומות כבר יש בירושלים?".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ