יכול להיות שרגע אחרי ראש השנה מבקר "הארץ" אכל את הארוחה הגרועה ביותר של תשע"ח?

"תל יצחק" היא לא סתם מסעדה גרועה להפליא ויקרה. היא גם הצהרה שאין עוד צורך להעמיד פנים, כי הסועדים ממילא רוצים שישטו בהם

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

"תל יצחק", או בשמה המלא "תל יצחק קיטשן אנד גרדן", היא, ככל הנראה, המסעדה ההומאופתית הראשונה בישראל. הם לקחו מעט תמצית מסעדנות, אבל מהלו אותה כל כך, עד שבתוצאה הסופית, כמו בתרופה הומאופתית, קשה לזהות אפילו מולקולה אמיתית אחת של מסעדנות. כדימוי ויזואלי, "תל יצחק" היא העתק ממכונת צילום של תמונת הפולרואיד של הפוסטר של הליטוגרפיה של התמונה של הילד הבוכה מהתחנה המרכזית. כן, שוב: שיפודי פרגית ("סופלקי"), סלמון, המבורגר, קרפאצ'ו, פיצה, פסטה. דהוי כמו העתק מהוה של שִעתוק מטושטש. כמסעדה, זו אחת מאותן מסעדות שהתחילו להיות מכונות "מסעדות ישראל כץ". שר התחבורה הרי הצליח להפוך את הכניסה לתל אביב לכל כך קשה, שבלא מעט מקומות בשרון צצו מסעדות שבונות על זה שאנשים יעדיפו לאכול מעליב (אין מלה אחרת לתיאור האוכל כאן) מאשר לעמוד שעות בפקקים כדי לאכול בתל אביב – בואו נהיה הגונים – אוכל קצת פחות מעליב.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ