טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יכול להיות שרגע אחרי ראש השנה מבקר "הארץ" אכל את הארוחה הגרועה ביותר של תשע"ח?

"תל יצחק" היא לא סתם מסעדה גרועה להפליא ויקרה. היא גם הצהרה שאין עוד צורך להעמיד פנים, כי הסועדים ממילא רוצים שישטו בהם

תגובות
תל יצחק קיטשן אנד גרדן
תומר אפלבאום

"תל יצחק", או בשמה המלא "תל יצחק קיטשן אנד גרדן", היא, ככל הנראה, המסעדה ההומאופתית הראשונה בישראל. הם לקחו מעט תמצית מסעדנות, אבל מהלו אותה כל כך, עד שבתוצאה הסופית, כמו בתרופה הומאופתית, קשה לזהות אפילו מולקולה אמיתית אחת של מסעדנות. כדימוי ויזואלי, "תל יצחק" היא העתק ממכונת צילום של תמונת הפולרואיד של הפוסטר של הליטוגרפיה של התמונה של הילד הבוכה מהתחנה המרכזית. כן, שוב: שיפודי פרגית ("סופלקי"), סלמון, המבורגר, קרפאצ'ו, פיצה, פסטה. דהוי כמו העתק מהוה של שִעתוק מטושטש. כמסעדה, זו אחת מאותן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות