טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה שרימפס או סוכריות טופי? "צ'אנג בה", התאילנדית מחיפה, מאכזבת

"צ'אנג בה" החיפאית מגדירה עצמה מסעדה תאילנדית, אבל עם חומרי גלם כאלה אין לה ברירה אלא להיות בינונית

תגובות
מסעדת צ'אנג בה

כשהתלבטנו במסעדת "צ'אנג בה" החיפאית עם מה להזמין את מנת הפאד סייאו, המלצרית התנדבה: "אני אוכלת את המנה הזו רק עם שרימפס. שרימפס הוא חומר הגלם הכי איכותי שלנו. אנחנו משתמשים רק בשרימפס טרי. בגלל זה אנחנו סגורים בשבת: כי אין שרימפס מהים". השתכנענו. אתם לא הייתם משתכנעים? חמש דקות אחר כך ניגשה מנהלת המשמרת. "אני מבינה שנתנו לכם אינפורמציה לא מדויקת. אנחנו לא משתמשים בשרימפס טריים. אנחנו קונים יום יום שרימפס קפואים (הם קפואים: מה זה משנה אם אתם קונים אותם יום יום או רק בשנים מעוברות שנופלות על שנת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות