זה שרימפס או סוכריות טופי? "צ'אנג בה", התאילנדית מחיפה, מאכזבת

"צ'אנג בה" החיפאית מגדירה עצמה מסעדה תאילנדית, אבל עם חומרי גלם כאלה אין לה ברירה אלא להיות בינונית

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

כשהתלבטנו במסעדת "צ'אנג בה" החיפאית עם מה להזמין את מנת הפאד סייאו, המלצרית התנדבה: "אני אוכלת את המנה הזו רק עם שרימפס. שרימפס הוא חומר הגלם הכי איכותי שלנו. אנחנו משתמשים רק בשרימפס טרי. בגלל זה אנחנו סגורים בשבת: כי אין שרימפס מהים". השתכנענו. אתם לא הייתם משתכנעים? חמש דקות אחר כך ניגשה מנהלת המשמרת. "אני מבינה שנתנו לכם אינפורמציה לא מדויקת. אנחנו לא משתמשים בשרימפס טריים. אנחנו קונים יום יום שרימפס קפואים (הם קפואים: מה זה משנה אם אתם קונים אותם יום יום או רק בשנים מעוברות שנופלות על שנת דרקון הזהב הסינית?) מהאיכות הגבוהה ביותר ומפשירים אותם לאט לאט". "וכל הסיפור הרומנטי על הסגירה האידיאולוגית בשבתות?"; "אנחנו באמת סגורים בשבת".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ