בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע קולינרי מזורז ביפן העכשווית, המשתנה והמשמינה

ראמן אלוהי בשבע בבוקר, ארוחת בוניטו מרהיבה בקומה 40, סטייקים עדינים וארוחת הסושי הטובה ביותר שנמצאה בסיבוב הזה בטוקיו. כולם עכשיו טסים ליפן, אז לפחות תדעו איפה לאכול שם

26תגובות
ראמן בטוקיו

1. את יפן פוגשים בSeven Eleven—, מסודרת על המדפים. רז שרבליס, מרצה לאנתרופולוגיה ומגדר במכללת עמק יזרעאל ומוותיקי המדריכים הישראלים ביפן, נוהג לפתוח את טיולי הקולינריה שלו באחת מ-20 אלף חנויות הנוחות הפזורות בטוקיו. הרשת הגדולה היא Seven Eleven, אבל Family Mart ו-Lawson מספקות חוויה דומה. מסע סוציולוגי, תרבותי וגסטרונומי מזורז ביפן העכשווית, המשתנה והמשמינה. האורז מפנה מקום לבצק ולדברי המתיקה (20 אחוז ירידה בצריכת האורז ב-20 השנים האחרונות). הבירה מחליפה את הסקאה (כמו גם ה-Happoshu, בירה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו