בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"איטלקי מקומי" היא מסעדה שהצלחות בה זורחות (וגם הפנים שלכם אחרי שתאכלו את מה שיש בהן)

כל כך התרגלנו לזילות המושג "מסעדת שף", שכמעט לא נעים להכתיר בו מסעדה. אבל הפעם אין ברירה: החדשה של עינב ברמן, "איטלקי מקומי", היא מסעדת שף, מסעדה יוצאת מהכלל שהיא קרן אור באפילה

72תגובות
מסעדת "איטלקי מקומי" בנמל תל אביב
תומר אפלבאום

יש מלים שמרוב שימוש פרזיטי בהן כבר כמעט נעלמו מהלקסיקון של המסעדות האמיתיות. "מסעדת שף", למשל. או "אוכל מקומי, עונתי ועדכני מחומרי גלם מעולים". היום, כששומעים את המלים האלה, הצפירות בראש עולות ויורדות: כאן גרה מסעדה שמנסה לגבות תמלוגים על יצירתיות של מישהו אחר. לכן זה אולי לגמרי לא מפתיע שכשיש, סוף סוף, מסעדת שף אמיתית, שאכן עושה אוכל מקומי, עונתי ועדכני מחומרי גלם מעולים, אף אחת מהקלישאות הממוחזרות האלה לא מופיעות בהגדרתה העצמית. זהו: מורטטו עד כלות. ולכן גם קצת קשה להבין ברגע הראשון ש"איטלקי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו