טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשנקודת החולשה בשיפודייה הם השיפודים

רוב התבשילים חסרים, השיפודים מאכזבים והמעורב הירושלמי חלש, אז איך השיפודייה הוותיקה בשוק מחנה יהודה "יהודית" שורדת יותר מ-25 שנה? התשובה טמונה בתוספות

תגובות
מנת צ'פיס
אסף קרלה

יהונתן: היום עמית, אחרי פגרת החגים והטיולים בהרים, אנחנו חוזרים לשורשים ולמקום שבו יותר מדי זמן לא ביקרנו – הולכים לשוק. עמית: כמעט חצי שנה שלא ביקרנו במחנה יהודה - ייתכן ומדובר עבור המדור בסוג של שיא, ולאו דווקא חיובי. באופן רגיל, נדיר שעוברים יותר מחודשיים-שלושה בלי שאנחנו אוכלים משהו בין הבסטות. יהונתן: במדור סיכום השנה האחרון שלנו דיברנו על הסטגנציה, העמידה במקום או הקיפאון של תחום הסטיקיות בעיר. אם בשנים הראשונות של המדור חווינו את ההתעוררות המטורפת של השוק, עם פורטונה הצעירה, עם מוריס...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות