כשנקודת החולשה בשיפודייה הם השיפודים

רוב התבשילים חסרים, השיפודים מאכזבים והמעורב הירושלמי חלש, אז איך השיפודייה הוותיקה בשוק מחנה יהודה "יהודית" שורדת יותר מ-25 שנה? התשובה טמונה בתוספות

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

יהונתן: היום עמית, אחרי פגרת החגים והטיולים בהרים, אנחנו חוזרים לשורשים ולמקום שבו יותר מדי זמן לא ביקרנו – הולכים לשוק.

עמית: כמעט חצי שנה שלא ביקרנו במחנה יהודה - ייתכן ומדובר עבור המדור בסוג של שיא, ולאו דווקא חיובי. באופן רגיל, נדיר שעוברים יותר מחודשיים-שלושה בלי שאנחנו אוכלים משהו בין הבסטות.

יהונתן: האחרון שלנו דיברנו על הסטגנציה, העמידה במקום או הקיפאון של תחום הסטיקיות בעיר. אם בשנים הראשונות של המדור חווינו את ההתעוררות המטורפת של השוק, עם פורטונה הצעירה, עם מוריס ביטון שהעביר המושכות לדור הצעיר, עם השדרוג של "" – מאז לא חלו תמורות יוצאות דופן בתחום הבשר על האש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ