בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סאקורה, הדור הבא: מסעדה יפנית חדשה ומפתיעה בירושלים

בזמן שתל אביב רותחת מרוב ראמן, נפתחה בירושלים "JLM סושי מקומי" – מסעדה יפנית חדשה עם מנות מוקפדות ורולים נהדרים. האם זהו הסושי הטוב בירושלים כרגע? התשובות בפנים

10תגובות
מגש סושי במסעדת JLM
אסף קרלה

עמית: סושי, יהונתן. זוכר שיש דבר כזה? יהונתן: בטח. אוהב מאוד. יותר מדי זמן שלא היה לנו. עמית: הפעם האחרונה שבה אכלנו יחד סושי, תאמין או לא, היתה לפני כמעט שנה וחצי, ביולי 2017. זה היה במרכז המסחרי בגבעה הצרפתית, במקום שהחליף את "ציונה" אהובתך. "ג'פאן ג'פאן" היה שמו.  יהונתן: וזה בדיוק העניין של סושי בעיר. אין בכלל ספק שהמאכל הזה אהוב ופופולרי, ושבתוך פחות משני עשורים הפך מאקזוטי ונדיר למשהו שמכינים כמעט בכל בית. היום כמעט כל מאמא כורדיה יודעת, בין היפרח לקובה, לגלגל איזה מאקי או אינסייד-אאוט....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו