סאקורה, הדור הבא: מסעדה יפנית חדשה ומפתיעה בירושלים

בזמן שתל אביב רותחת מרוב ראמן, נפתחה בירושלים "JLM סושי מקומי" – מסעדה יפנית חדשה עם מנות מוקפדות ורולים נהדרים. האם זהו הסושי הטוב בירושלים כרגע? התשובות בפנים

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

עמית: סושי, יהונתן. זוכר שיש דבר כזה?

יהונתן: בטח. אוהב מאוד. יותר מדי זמן שלא היה לנו.

עמית: הפעם האחרונה שבה אכלנו יחד סושי, תאמין או לא, היתה לפני כמעט שנה וחצי, ביולי 2017. זה היה במרכז המסחרי בגבעה הצרפתית, במקום שהחליף את "ציונה" אהובתך. "ג'פאן ג'פאן" היה שמו. 

יהונתן: וזה בדיוק העניין של סושי בעיר. אין בכלל ספק שהמאכל הזה אהוב ופופולרי, ושבתוך פחות משני עשורים הפך מאקזוטי ונדיר למשהו שמכינים כמעט בכל בית. היום כמעט כל מאמא כורדיה יודעת, בין היפרח לקובה, לגלגל איזה מאקי או אינסייד-אאוט. ערבי סושי ביתיים הם עניין שבשגרה ואי אפשר לומר שהירושלמים לא מחפשים סושי טוב. רבים וטובים כאלה שאנחנו מכירים יעשו את כל הדרך לתל אביב או לראשון לציון, נניח, בשביל לספק את הקריז. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ