בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפקולטה: מסעדת תבשילים ביתית מפתיעה בירושלים

ה"פקולטה", מסעדונת חדשה שמגישה תבשילים ביתיים, זולים, נדיבים ובעיקר מוצלחים בסמוך למרכז ז'ראר בכר, עשויה להפוך לביתם השני של הסטודנטים הירושלמים

11תגובות
מרק קובה
ארנון בוסאני

לפני שבועות בודדים, בדרכנו לארוחה אצל "יהודיות – השיפודיה", הבחנו במסעדה קטנה, חדשה, ומסקרנת בלב השוק העיראקי. המקום, ששכן בחלל שבעבר הרחוק אכלס את מסעדת "עזורה" המקורית, נשא את השם "סאלוט" ובתוכו ניצבו מנגל פחמים ושולחן פשוט ועליו מספר לא קטן של סירי אלומיניום עמוסי תבשילים מפתים. הבטחנו לחזור והשבוע נדהמנו לגלות את היעד עם תריסים מוגפים ונעולים. עמית: בתור הצלע הפסימית של המדור מותר לי להגיד שהיתה לי איזה תחושה עמומה שזה ייקרה? יהונתן: איזה מבאס. עכשיו אני מצטער שלא נשארנו לאכול בפעם הראשונה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו