הפקולטה: מסעדת תבשילים ביתית מפתיעה בירושלים

ה"פקולטה", מסעדונת חדשה שמגישה תבשילים ביתיים, זולים, נדיבים ובעיקר מוצלחים בסמוך למרכז ז'ראר בכר, עשויה להפוך לביתם השני של הסטודנטים הירושלמים

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

לפני שבועות בודדים, בדרכנו לארוחה אצל "יהודיות – השיפודיה", הבחנו במסעדה קטנה, חדשה, ומסקרנת בלב השוק העיראקי. המקום, ששכן בחלל שבעבר הרחוק אכלס את מסעדת "עזורה" המקורית, נשא את השם "סאלוט" ובתוכו ניצבו מנגל פחמים ושולחן פשוט ועליו מספר לא קטן של סירי אלומיניום עמוסי תבשילים מפתים. הבטחנו לחזור והשבוע נדהמנו לגלות את היעד עם תריסים מוגפים ונעולים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ