בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החבר החדש בליגת ההמבורגרים המצטיינים בירושלים

כשניסים שגב, בעל הקצביה ירושלמית המפורסמת פתח המבורגרייה בתלפיות, זה לא מאוד מפתיע למצוא המבורגר מהטעימים בעיר ונתח סטייק מדויק ומצוין

10תגובות
המבורגרבצלחת. סכין חיתוך נעוצה בבשרו
אסף קרלה

עמית: אך לפני כמה שבועות, יהונתן, אצנו רצנו למרכז העיר בעקבות עלייתה לירושלים של רשת המבורגרים חדשה, והנה מסתבר שהחורף הביא עמו שיטפון של קציצות צלויות בלחמנייה. יהונתן: אנחנו אף פעם לא אומרים לא להמבורגר, בטח לא להמבורגר חדש ולא מוכר. האופטימיות האינסופית שלנו תמיד גורמת לנו לחשוב שאולי היום זה יקרה, אולי סוף סוף משהו יהיה אחר, טעים יותר, טרי יותר. עמית: על הנייר אנחנו הולכים היום למקום שהוא הכי רחוק שאפשר מ־BBB. במקום רשת ארצית, בורגר בוטיק קטן וחדש, עם מוניטין מסקרן. הולכים לטעום את ההמבורגר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו