בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטוב, הרע ומה שבשוליים: סיכום 2017 בקולינריה הישראלית

היו כאלה שבאו לעשות מכה על חשבונה, והיו כאלה שדיברו עליה יותר מאשר עשו, והיו גם כאלה (מעטים) שהצילו אותה מכל השאר: הקולינריה הישראלית עברה עוד שנה עמוסה

19תגובות
מסעדת איטלקי מקומי בנמל תל אביב
תומר אפלבאום

ובדיוק כשחשבנו שיותר רע כבר לא יכול להיות. פתאום נדמה היה שנעשה קצת יותר טוב. ואז, כמובן: הרבה יותר רע. פה ושם, בשנה החולפת, הגיחו מתוך המדמנה כמה נרקיסים שניסו לייצר קולינריה הגונה, מקומית ונבונה. פועלת כאן כת סודית של אנשים, עקשנים ונחושים, שאיכשהו מצליחים להציל את הקולינריה הישראלית מעצמה. לדאבון הלב, ממש לידם, וכרגיל במדמנות, הרימו את ראשם גם האופורטוניסטים שזיהו בדברת הקולינרית הבלתי פוסקת, ובצורך הישראלי מכמיר הלב באסקפיזם, הזדמנות לעשות מכה. אז בין אלה שאכפת להם לאלה שמחר יפתחו מכון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו