הטוב, הרע ומה שבשוליים: סיכום 2017 בקולינריה הישראלית

היו כאלה שבאו לעשות מכה על חשבונה, והיו כאלה שדיברו עליה יותר מאשר עשו, והיו גם כאלה (מעטים) שהצילו אותה מכל השאר: הקולינריה הישראלית עברה עוד שנה עמוסה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

ובדיוק כשחשבנו שיותר רע כבר לא יכול להיות. פתאום נדמה היה שנעשה קצת יותר טוב. ואז, כמובן: הרבה יותר רע. פה ושם, בשנה החולפת, הגיחו מתוך המדמנה כמה נרקיסים שניסו לייצר קולינריה הגונה, מקומית ונבונה. פועלת כאן כת סודית של אנשים, עקשנים ונחושים, שאיכשהו מצליחים להציל את הקולינריה הישראלית מעצמה. לדאבון הלב, ממש לידם, וכרגיל במדמנות, הרימו את ראשם גם האופורטוניסטים שזיהו בדברת הקולינרית הבלתי פוסקת, ובצורך הישראלי מכמיר הלב באסקפיזם, הזדמנות לעשות מכה. אז בין אלה שאכפת להם לאלה שמחר יפתחו מכון קבלה, איכשהו, באותה נחמת שוטים שתמיד עובדת, לא היה רגע דל.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ