צום קל: עשר חוויות קולינריות שהוציאו לנו את התיאבון

לקבל כוס מים במסעדה הפך לסיפור מייבש; כל המסעדות נראות פתאום כמו חללי עבודה משותפים; לעוף שלנו יש טעם של עץ; בבתי קפה בתל אביב העסקיות יקרות יותר מבמסעדות שף; ולמה הקינוחים פה עולים לפעמים כמו ארוחה שלמה? עשרה חטאים שהגיע הזמן לעשות להם תשליך

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

1. התייבשנו הרבה לפני הקמפיין החדש של רננה רז. ככל שהאקלים הופך קשוח יותר, לקבל כוס מים במסעדה ישראלית נהפך לפעולה מאתגרת יותר (בהנחה שצלחתם את שלב השאלה המכשילה: מינרלים או מוגזים?). השנה ייבשו אותנו מדן (פורטונה דל מאר) ועד אילת (הלב הרחב), אבל הייבוש הכי מייבש היה בהרצל 16. לבקש שלוש פעמים מים במקום של רותי ברודו? פעם לא היה צריך לבקש.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ