בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צום קל: עשר חוויות קולינריות שהוציאו לנו את התיאבון

לקבל כוס מים במסעדה הפך לסיפור מייבש; כל המסעדות נראות פתאום כמו חללי עבודה משותפים; לעוף שלנו יש טעם של עץ; בבתי קפה בתל אביב העסקיות יקרות יותר מבמסעדות שף; ולמה הקינוחים פה עולים לפעמים כמו ארוחה שלמה? עשרה חטאים שהגיע הזמן לעשות להם תשליך

10תגובות
השף מוזג רוטב על המנה
Shutterstock

1. התייבשנו הרבה לפני הקמפיין החדש של רננה רז. ככל שהאקלים הופך קשוח יותר, לקבל כוס מים במסעדה ישראלית נהפך לפעולה מאתגרת יותר (בהנחה שצלחתם את שלב השאלה המכשילה: מינרלים או מוגזים?). השנה ייבשו אותנו מדן (פורטונה דל מאר) ועד אילת (הלב הרחב), אבל הייבוש הכי מייבש היה בהרצל 16. לבקש שלוש פעמים מים במקום של רותי ברודו? פעם לא היה צריך לבקש. 2. אם שרינג היא ברירת המחדל ההגשתית, השלב הבלתי נמנע הבא היה לגרום למסעדות שלנו להיראות כמו חללי חללי עבודה משותפים. אלמנט עיצובי מוביל: חפצים בתפזורת (ספרי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו