בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטוב, הרע והסושי התוניסאי: כך אכלנו ב-2018

הרבה מסעדות נאלצו לכבות את האור השנה, אבל לא מעט נפתחו. איפה זה משאיר אותנו?

8תגובות
קולאז' תמונות של מסעדות

יש אומות, פרימיטיביות, שיוצאות למסעדה כדי לאכול, ויש אומות, פרוגרסיביות (אנחנו), שיוצאות למסעדה כדי לחשב את הרווחים של המסעדן. השנה, משום מה, ככל שהאוכל היה מוצלח יותר, כך הוא נתקע לנו יותר בגרון. אנשים שלא מסוגלים להבדיל בין קונפי לקומפוט ידעו לשנן את אחוזי הרווח השולי של מסעדנים על כל בטטה. כן, בדיוק סוג האנשים שלא מבינים למה ציור צריך לעלות כל כך הרבה. או בגד של פראדה. בסוף, אחרי כל הריאליטי, וכל הדיבורים על אוכל, יצא היבבן הנהנתן: זה שלא נהנה אם הוא לא בוכה כמה עלה לו. ואז רץ לספר לחבר'ה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו