החומוס של טחינה: מה שמצליח בשדרות, צריך כנראה להישאר בשדרות

חומוסיית הסינדרלה, שפרשה כנפיים וכבשה את הדרום, הגיעה לתל אביב. לצד כמה הברקות וחיוכים, מסתתרת הבעיה הגדולה ביותר של המקום - החומוס

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

תל אביב נכבשת על ידי הפריפריה מדי יום ביומו. מיטב שפיה, נגניה, שחקניה ומוזריה הרבים לא נולדו בה, אלא היגרו אליה וייבאו מרחוק את מרכולתם האמנותית/קולינרית. לכן אין מה לחשוד בעלייה של "החומוס של טחינה", מהדרום אל לב המרכז התל אביבי. לכאורה, יש כאן את כל המרכיבים שבעזרת מתכון נכון יכולים להתלכד לכדי סיפור סינדרלה אמיתי – חומוסייה משדרות שנבנתה על עיי חורבות בכל מובן, הפכה לסיפור הצלחה קהילתי ומשם פרשה כנפיים לבאר שבע וירושלים. בכולם הותירה חותם כחומוסייה מיוחדת במינה, מגיעה כעת אל העיר הגדולה. אך האם גם הבועה תיפול לרגליה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ