ארבע ארוחות צהריים מומלצות בלונדון - ביקורת מסעדות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבע עסקיות צהריים מומלצות בלונדון

לכתבה
hutong restaurant עומר שוברט

מ-Ikoyi, תחנת החובה הלונדונית של הרגע, עבור במסעדה הסרי לנקית הלוהטת Hoppers, המשך לקלאסיקה אנטי מודרנית עם אוכל מוחץ ועד סיור אוכל וקוקטיילים בסוהו: הכתבה שתענה על השאלה איפה אוכלים צהריים בלונדון נכון לעכשיו

3תגובות

1.Ikoyi: אפריקה עם כוכב לפעמים מנה אחת מקפלת בתוכה את הסיפור כולו. במקרה של Ikoyi, תחנת החובה הלונדונית של הרגע, מדובר בבננה מטוגנת. וליתר דיוק: פלנטיין. עטופה בתערובת של קמח אפריקאי, פלפלים מעושנים ופטל מיובש, ומוגשת לצד רוטב סקוטש בונט (מצנפת סקוטית) מעושן בגוון חרדלי. וזה בוהק בחך לא פחות מבאינסטגרם. כי שף ג'רמי צ'אן, רק בן 32, רצה שנרגיש אותו. אז הוא הלך לספרייה, לא בדיוק מקום שנתקלים בו ביותר מדי שפים, וחפר בספרים, עד שגילה שאת מרב טעמי האומאמי מוצאים דווקא במטבח מסורתי ממערב אפריקה. הוא חבר לחסן אודוקלמה, חבר ילדות ממוצא ניגרי, ואחרי שהשניים הבינו שהאוכל הזה מורכב מדי עבור דוכן רחוב, הם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות