שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
קפה דה אוריינטה במדריד. לטעם הנורא של הקפה יש סיבה
קפה דה אוריינטה במדריד. לטעם הנורא של הקפה יש סיבהצילום: Markus Lange / Robert Harding He
שגיא כהן
שגיא כהן

העולם לא יבוא אל קצו בשואה אקולוגית. הוא יטבע תחת עוגות גזר. ביקור קצר במדריד מעלה שתי תהיות קיומיות: הראשונה, מתי עוגת גזר הפכה ממאכל לנשק אפוקליפטי? והשנייה, למה, לעזאזל, אין שום מקום נחמד לשתות בו קפה נורמלי בבירת ספרד?

באופן גס, בתי הקפה המעניינים של מדריד נחלקים לשלוש קטגוריות: בתי קפה מסורתיים, שמגישים קפה ששומר נפשו ירחק ממנו; קונדיטוריות שמגישות קפה איום לא פחות, אבל על רקע העוגות זה אפילו בולט יותר; ובתי קפה היפסטריים שמגישים קפה אחיד באווירה אחידה לאנשים שנורא רוצים להיות מיוחדים באופן אחיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ