מסקל: כך הפכה ארוחת צהריים פשוטה לחוויה פלורנטינאית מהניינטיז

עם 10 אחוז הנחה בלבד לארוחה מרושלת, "מסקל" המקסיקנית מוכיחה שחסרים מקומות טובים לאכול בפלורנטין צהריים

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט
  • שם המסעדה: מסקל
  • כתובת: ויטל 2, תל אביב, ישראל
  • טלפון: 03-5187925
  • דירוג: 2.5 כוכבים

הבעיה עם מקומות בפלורנטין היא שהם אוהבים להזכיר לך שאתה בפלורנטין. ואם לפני 20 שנה היה בזה חן מסוים שהחזיק סדרת טלוויזיה, היום זה בעיקר מרגיז. במיוחד כשאתה רעב. במסקל, בסך הכל טקילה בר עם אוכל מקסיקני, לא משהו יותר מדי מסובך, הצליחו להפוך ארוחת צהריים פשוטה לחוויה פלורנטינאית מהניינטיז: ברמן שאמור לשמש כמלצר (אבל אין לו ממש פנאי לעזוב את הבר), טבח שעוזב את המטבח כי בחוץ ממתינה מישהי שזקוקה לחיבוק ארוך במיוחד (חיבוקים קודמים לסועדים) ושירותים כל כך מטונפים עד שאתה תוהה אם הידית השבורה היא סוג של אזהרה. יש פוטנציאל משמח בארוחת צהריים מקסיקנית באווירה קלילה, אבל כאן הוא מתפוגג בין רעשי הרקע. בדיוק כמו שקרה למנת הנאצ׳וס שכל כך מתגאים בה כאן.