האם שתיים מהמסעדות הטובות ביותר בישראל נמצאות היום בחיפה?

באמצע שוק תלפיות החיפאי שוכנת לה חמארת דגים משובחת במיוחד

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

אחת התולדות הפחות חינניות של בולמוס המסעדנות שלנו היא שמסעדה הפכה אצלנו ממשהו עם ניחוח בוהמי למשהו עם ריח בורגני כבד. ממקום שיש בו אורחים ותבשילים, למקום שמתרכז בלקוחות ובמוצרים; ממקומות אינדיבידואליים (שתכופות עולים על העצבים באינדיבידואליותם) למקומות משובטים (שבקושי מצליחים לעורר איזשהו רגש). המסעדות שלנו, במילים אחרות, הפכו בחלקן הגדול לקניוני מזון שבהם לקוחות רוכשים לא קרפצ'ו, אלא את המותג היוקרתי "קרפצ'ו". לפעמים אוריגינל, לפעמים כזה שעשו ילדים ממלזיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ