באנה: איך נפלתי במסעדה הטבעונית המדוברת

בופה ישראלי כהלכתו מושתת על שני עקרונות: העמסה עצמית והעמסה חוזרת. במסעדה הטבעונית "באנה" ביטלו את שניהם והסלט העיסתי לא מחפה על זה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים71

הבעיה הקטנה עם ״בופה״ הצהריים של באנה, מסעדה טבעונית מבוססת ירקות, היא שלא מדובר בבופה. לפחות לא במובן של הישראלי של העניין. בופה ישראלי כהלכתו מושתת על שני עקרונות: העמסה עצמית והעמסה חוזרת. בבאנה לקחו את שניהם. הביקור בבופה הוא חד פעמי וההעמסה מתבצעת על ידי מלצר. אתה בוחר, הוא מעמיס ומווסת. וזה לא רק עניין של חזירות. לעצמאות ולחופש בחירה חלק חשוב בחדוות הבופה. הבעיה היותר גדולה היא שהבופה הזה לא מייצר מספיק סיבות לצאת לסיבוב העמסות נוסף.  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ