להרוג טורקי: ב"אונזה" מכינים אוכל שסיפרו לו שיש אוכל בטורקיה

השמות בתפריט מעידים שב"אונזה" התל־אביבית התכוונו לבשל מטבח טורקי. איך נגיד בעדינות? אז התכוונו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ברוכים הבאים ל"מסעדת האינסטלטור" הראשונה בישראל. הנה המראה שקידם את פנינו ב"אונזה" היפואית. זו מסעדה צפופת שולחנות, מזן מסעדות המלצרים הגוחנים, וכשהמלצר גהר על השולחן שליד – "בנות, מה הולך?" – מכנסיו, במחילה, השתפלו, והנה: חריץ – שוב: במחילת המחילות – ישבנו נעוץ בפניכם. וזה אפילו לא היה חלקו האינטימי ביותר של הערב. כשסיימנו את ההזמנה, המלצר ליטף בחיבה את כתפי. כמה ענוג. ואין דרך ענוגה דיה לומר זאת: מלצרים לא נוגעים בלקוחות. לעולם. אף פעם. בשום מקרה. יש מינימום חלל פרטי שאפילו מלצרים אמורים לכבד. היוצא מהכלל היחיד, אולי, הוא היימליך.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ