שיראטויה: האם ייתכן שסוף סוף הגיע לארץ אוכל יפני אמיתי?

אחרי שלל מסעדות יפניות, "שיראטויה" מציעה בשורה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

אחרי כמעט 30 שנה של מסעדות יפניות, האם יכול להיות שאנחנו סוף סוף מוכנים גם לאוכל יפני? אלי גרוסמן, האיש שאחראי יותר מכל אחד אחר ליפניזציה של המטבח הישראלי, משוכנע שכן. ואל יהא הדבר קל בעיניכם: הוא הרי היה משוכנע בכך גם לפני 20 שנה, כשהקים את הסניף של "טאקאמארו" ברחוב הירקון. זו היתה מסעדה עם שפית יפנית שהגישה, לשמונה חודשים, אוכל יפני אמיתי. אנחנו העדפנו להמשיך ולהטביע סלמון בסויה, והפלא גז. עכשיו, ב"שיראטויה" (משהו כמו: "פונדק העיר הלבנה"), הוא מנסה שוב. עם שף יפני (שיניאה ימאשיטה), עם תפריט יפני, והכי חשוב: עם טעמים יפניים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ