שגיא כהן נכבש בכבושים של הכובשים

זמן הוא אחד התבלינים במנות של "לֵילה", מסעדה שמשלבת מחוות לכרם התימנים שבו היא שוכנת עם בישול כהלכתו

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

בכבושים נכבשתי. שי טנא, שף מסעדת "הכובשים" התל אביבית (תגידו תודה שחסכתי מכם את "בכבושים נכבשתי בכובשים"), הוא אחד מאותם שפים נדירים אצלנו שמאמינים שלהיות שף משמעו יותר מאשר לחתוך פרודוקטים נאים, לסדר אותם תחת ערימות זלזלים ולפרסם מתכונים בלתי אפשריים במדורי אוכל. על פי ראיית עולמו המוזרה, שף הוא אדם שמבשל. קצת אנכרוניסטי, תודו, אבל מה רע בקצת נוסטלגיה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ