בים של פתיחות וסגירות אמורה מיו היא אי של יציבות, לטוב ולרע

בתל אביב אפשר למצוא מסעדות איטלקיות טובות מאמורה מיו, אבל לשמור על יציבות כבר יותר מ-20 שנה עם אוכל שהוא בסדר גמור ובתמחור שפוי, זה לא מעט בימים אלה

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

אמורה מיו היא בחירה מודעת בנדיבות וחביבות על פני איכות. זו לא בחירה רעה כל כך: אפשר להשקיע במסעדות איטלקיות מעט יותר מעודנות ומהודקות, אבל לא בטוח שזה מצדיק את הפער במחיר. בטח בשקלול האטיטיוד הנלווה למקומות מעודנים ומהודקים. אומרים שהאוכל הוא רק 40 עד 60 אחוז מהחוויה במסעדה, באמורה מיו אפשר להיות בטוחים שכל החלקים האחרים (שירות, אווירה, מחיר) יהיו בסדר גמור. וגם האוכל, בסופו של דבר, די בסדר. לא יותר, אבל גם לא פחות. מסעדת שלושה כוכבים קלאסית. כזאת שכבר כמעט 20 שנה יודעים בדיוק איך נכנסים אליה ואיך יוצאים ממנה. כמה כאלה יש לנו?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ