להתרגש או להתבאס, העסקית של "הבסטה" היא סיכון יותר מחושב

זו לא מסעדה לבקש בה תמורה לכסף וגם לא המקום שאפשר לקטלג תחת מדד הטעם או השירות. זו חוויה אקספרימנטלית שמותחת גבולות קולינריים, לטוב ולרע, מה שהופך דווקא את הארוחה העסקית בה לשוברת שגרה

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

הבסטה היא מסעדה לאנשים שאוהבים אוכל במובן הרחב של העניין. לא ברמה הבסיסית של לשבוע או לקבל תמורה טובה בעד הכסף, גם לא באופן שניתן לקטלג תחת טעים או לא טעים. זו חוויה אקספרימנטלית, עם חומרי גלם בלתי שגרתיים, שמאפשרת למתוח גבולות קולינריים. ניסויים, מטבעם, לא תמיד מצליחים. לכן הבסטה היא לא חוויה שמתאימה לכל אחד. התרגשתי בבסטה, התרסקתי בבסטה. ריגוש לא מתקיים ללא סיכון מסוים. עסקית הצהריים היא אפשרות לצמצם סיכונים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ