בלי הברקות ובלי נפילות: מקסיקנה היא הגרסה המקסיקנית לשיפודייה

הגודל כן קובע, לפחות במסעדת מקסיקנה, שם ארוחת צהריים בינונית באיכותה שווה הגעה רק בזכות הרי-פיל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

הפרק השני של Ugly Delicious, דוקו האוכל הנהדר של נטפליקס, המוקדש לטאקוס, מספק הצצה נוספת לפריחה העכשווית של המטבח המקסיקני (והמקסיקני-אמריקאי). זה לא רק סניף הפופ-אפ של נומה שפתח רנה רנדפי בשנה שעברה בטולום, כדי להתחבר לחומרי הגלם המקומיים. או Californios מסן פרנסיסקו שנהפכה באחרונה למסעדה המקסיקנית הראשונה בארצות הברית המתהדרת בשני כוכבי מישלן. גם לא האובססיה העולמית לדירוגי טאקריות, והחיפוש הבלתי פוסק אחר הבוריטוס המושלם. זו בעיקר ההכרה בכך שלמטבח הזה יש להציע יותר מטורטייה מגולגלת עם גוואקמולה ובשר זול. במקסיקנה הוותיקה בבוגרשוב לא ממש מתרגשים מההתפתחויות בז׳אנר. שם מסתפקים בדיל צהריים בסיסי וחזירי, שמוצע גם בגרסת פסח עם קמח תירס בלבד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ