אייל שני, למה אתה חייב להכין גפילטע כמו קוזק?

"מלכה" הכשרה, החדשה של אייל שני, מאפשרת לשומרי מצוות להבין סוף סוף איזה טעם יש למלים של השף המתפייט

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: מלכה
  • כתובת: בית אסיה, רחוב דפנה 2, תל אביב יפו
  • טלפון: 03-6091331

"מלכה" החדשה שבבית אסיה היא המסעדה הכשרה של אייל שני. למרבה הצער, היא עדיין לא המסעדה שבה אייל שני מכשף אוכל כשר.

כמסעדה הכשרה של שני, ל"מלכה" יש לא מעט יתרונות. קודם כל, כמובן, האוכל. מנות ישראליות עכשוויות, מחומרי גלם מעולים, בלי הרבה התחכמויות (בצלחות, כמובן, לא בתמלוליהן), שמותקנות ברגע ההגשה ומוגשות בהקפדה אסתטית. שני מפליא לעשות קבאב, מומחה לדגי ים טריים ומתעלה כשזה מגיע לטיפול קצר ורב קסם בירקות. לו הייתי עגבנייה, הייתי רוצה למות בידיים של שני.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ