העסקית המוגזמת והמוקרמת שתבריח אתכם מגבעתיים

אחרי מנת שניצל שהוטבעה ברוטב עגבניות והתנהלות חובבנית, אין פלא שאפילו המלצרים ב״טיטו״ התחילו לנדב המלצות על מסעדות חדשות שנפתחו בגבעתיים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

קראתי ציטוטים של מלצרים הסבורים שההחלטה להחשיב את הטיפים כחלק משכר העבודה תשפר את תדמית המקצוע ותהפוך אותו למשלח יד רציני ומכובד יותר, כמו באירופה. זה לא יקרה. בשביל מלצרים רציניים דרושות מסעדות רציניות. מלצרים הם בסך הכל אילוסטרציה די מדויקת של רצינות מעסיקיהם. ואנשים רציניים כבר לא פותחים בישראל מסעדות רציניות, הרי אין בזה שום דבר רציונלי. מתוקף מציאות קולינירית בלתי רצינית זו, לא הופתענו יתר על מידה, כשהרגע השירותי הכי שפוי בארוחת הצהריים בטיטו, מסעדה איטלקית בקניון גבעתיים, אירע כשהמלצרית בחרה לשתף, סתם ככה, בהתרגשות שאוחזת בה לנוכח פתיחתו של סניף סוסו אנד סאנס בעיר. אלא שגם בלחלוק את המידע הזה רק בעת ההמתנה לקינוח, יש משהו מאוד לא רציני. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ