"דיאנא" מסעדה לא רעה, אבל משעממת

"דיאנא" הנצרתית היא עדיין מסעדה לא רעה. רק שזה הרבה פחות ממה שמצפים משף שממשיכיו בני הדור החדש מדברים עליו בהערכה הגובלת בסגידה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: "דיאנא"
  • כתובת: פאולוס השישי 51, נצרת, ישראל
  • טלפון: 054-9441530

שף צרפתי מעוטר אמר פעם שהוא צריך לעדכן את המנות הקלאסיות שהוא מגיש כל שלושה חודשים כדי שהלקוחות ימשיכו לחשוב שהן בדיוק כפי שהיו בזמנו של אביו. אכן, למסעדות ותיקות יש קשיים שמסעדות חדשות יכולות רק לחלום עליהם. אבל יש להן גם אחריות. ו"דיאנא", המסעדה הוותיקה – והאם נהיה פופוליסטיים לרגע ונאמר, המיתולוגית? – בנצרת, מצטיירת כמי שלא קל לה עם האחריות הזאת. ארוחת ערב ב"דיאנא" חשפה מסעדה לא רעה, אבל משעממת. ואם יוּתר: גם מסעדה שלא רק שקצת נתקעה במקום, אלא כזו שאולי אפילו הולכת אחורה. מצד שני, לך דע: אולי זו לא היא שהלכה אחורה, זה המטבח הערבי החדש, שנוצר לא מעט בזכותה ובהשראתה, שהתקדם כל כך עד שאפילו סתם עמידה במקום מצטיירת כנסיגה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ