גרקו: סוף סוף יש איפה לאכול צהריים בהרצליה פיתוח

גם בלי לנטרל את רחשי הרקע, בגרסה ההרצליאנית של מסעדת גרקו היוונית, יש אוכל פשוט וטוב, עסקית נדיבה ועוף צלוי בדרגת שלמות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

עם היוונים קודם יש מאבק: הזמנו מקום, אבל לא היו מוכנים להתחייב שיושיבו אותנו בזמן. כשכבר הושיבו, זה היה בין שני שולחנות צפופים, בדוחק שאינו מתיישב עם ימי המי טו. ואז הגיעה הדרבוקה, כי למישהו דחוף לחגוג יום הולדת באמצע עסקית צהריים בגרקו הרצליה פיתוח. לא היה מנוס מלמלט עצמנו לבר. היינו מעטים (שניים) מול רבים (ברמנים, מאזטים, פיתות וחמוצים). ואז, כמו תמיד עם היוונים, אירע נס: נס גריל העופות היווני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ