מסעדת סושי שנכשלת במשימה היחידה שיש לה – להכין סושי

במסעדת פריים ברמת החייל עלו על טריק מוצלח: בואו נעמיס על הסועד הרבה מאוד אוכל באיכות ירודה והוא לא ישים לב לכל המסביב. זה לא הצליח להם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

קצת אחרי ששוכנענו להזמין מדליוני פילה בקר ב״פריים״ ברמת החייל, ניסתה מלצרית אחרת מהלך דומה על סועד אחר, שישב בשולחן הסמוך. אבל הוא, מה מתברר, כבר עשו עליו את אותו מהלך בדיוק. "המלצתם לי על זה בשבוע שעבר וזה היה ממש כמו גומי, לא אכיל", נימק את התנגדותו. ומה שהכי מטריד בכל הסיפור: שילמת מאה שקל על הנתח הזה ואשכרה חזרת?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ