שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

זו מסעדה טובה, היא רק צריכה להתבגר

הגיעה העת ש"פורטר אנד סאנס" תבין שהיא כבר לא בר שובב אלא מסעדה ותתנהג בהתאם

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: פורטר אנד סאנס
  • כתובת: הארבעה 14 , תל אביב יפו
  • טלפון: 03-6244355

"פורטר אנד סאנס" היא מסעדה שקרובה להיות מצוינת. כל מה שהיא צריכה כדי להפוך למסעדה מעולה בפועל הוא דבר פשוט: להכיר בכך שהיא מסעדה.

"פורטר אנד סאנס" שייכת לזן נדיר: זו אחת מקומץ מסעדות מצליחות בתל אביב שפועלות קצת מתחת לרדאר. כלומר: מסעדה שמתבססת על לא מעט לקוחות חוזרים. ויש להם סיבות טובות לחזור: האוכל, הפשוט ביסודו, מטופל בתשומת לב, מוכן מחומרי גלם טובים ומוגש במנות ענקיות (תרשו לי להזהיר כבר כאן: זה לא מקום לראשונה/עיקרית/אחרונה. שתי מנות, לא חשוב מאיזה חלק של התפריט, הן ארוחת ערב יפה לשני אנשים); השירות בקי, נעים, יעיל וביום שבו היינו הוא גם התנהל בעברית מצוחצחת, והאווירה היא של אנשים שאכפת להם מאוכל. לא רק מאיך הוא מותקן ואיך הוא מוגש, אלא גם מאין הוא בא ומה עומד מאחוריו. בנוסף לתפריט הקבוע, למסעדה יש תפריט חודשי משתנה, שבערב שבו היינו - כמחווה ליום העצמאות - הוקדש לאוכל ישראלי ולבירות ישראליות. ויש לה עוד מעלה גדולה: היא משמשת כציר לרשת יצרנים, מגדלים ויבואנים שמשתפים איתה פעולה בתכנון וייצור מנות ובהפצת מוצריהם. וזה נהדר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ