קפה פופולר: נעים, טעים, אז מה חסר?

מי שאהב את "אדורה", יאהב גם את הכתובת הנוכחית של השף אבי ביטון: "קפה פופולר". המקום נעים, האוכל טוב בתכלית, אבל מה – קצת בנאלי

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן
  • שם המסעדה: קפה פופולאר
  • כתובת: דיזנגוף 197, ת"א-יפו
  • טלפון: 03-5552020

שירות מעולה הוא כמו צל"שים: כשהכל עובד כמתוכנן, אין בהם צורך. הם נחוצים רק כשמשהו משתבש. החדשות הטובות, אם כך, הן שב"קפה פופולאר" יש שירות מעולה – צל"ש, לא פחות – הפחות טובות הן שהיתה לנו הזדמנות להיווכח בכך. "קפה פופולאר" החדש הוא ביסטרו שנפתח בארלוזורוב פינת דיזנגוף כחלק ממלון הבוטיק (והיש היום מלונות שאינם בוטיק?) "ג'ייקוב סמואל". במקום יש בר, במרתף, ומסעדה חדשה שפועלת במפלס הרחוב. חלק נכבד ממושבי המסעדה הנוחים נמצאים בחוץ, על המדרכה, ובערב קיץ מתון נעים לשבת שם ולראות את התזזיתיות של תל אביב. קשה לפעמים להשתחרר מההרגשה שיחסית למקומות אחרים – הסרט כאן מוקרן בהילוך מהיר. תל אביב היא עיר בתנועה. וכך גם השף אבי ביטון (לשעבר "אדורה") שאחראי על המטבח. לפני רגע הוא פתח פיצרייה בתחנת דלק, לפני חצי רגע מעדנייה, והנה הוא כאן, בביסטרו. האוכל שהוא מגיש ב"קפה פופולאר" דומה להפליא לזה שהוגש בשעתו ב"אדורה", ואם אהבתם אותו אז, אין שום ספק שתאהבו אותו גם עכשיו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ