בלב אזור ההיי-טק של הרצליה פיתוח, טפאו מסרבת להתקדם

בזמן שכולם רצים אחרי מנות גדולות ומהירות, בטפאו שבהרצליה פיתוח, הולכים על מנות קטנות ואיטיות. זה משתלם רוב הזמן, עד שמגיע הקינוח

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט
  • שם המסעדה: טפאו
  • כתובת: שנקר 9 , הרצליה פיתוח
  • טלפון: 09-9546699
  • דירוג: 3 כוכבים

טפאו הרצליה חוגגת החודש יום הולדת 16. ממש חוגגת: עם דיג׳יי ומנות מכל הזמנים ב-16 שקל. בני אדם נוהגים לחגוג מדי שנה את יום היווסדם, אבל בקרב עסקים מקובל לטרוח לציין שנות קיום עגולות או חצי עגולות. חמש, עשר, חמש עשרה. כאלה. למסעדה כמו טפאו הרצליה יש לגיטימציה לחגוג מדי שנה. קיומה אינו מובן מאליו. וזה מובהק עוד יותר בשעות הצהריים, אז מתחדד הדיסוננס בינה לבין האווירה ההייטקיסטית שמסביב. כי בעוד קולינריית היי-טק, כלומר קולינריית הרצליית פיתוח, מושתתת על מנות גדולות בהגשה מהירה, בטפאו ממשיכים להתעקש על קטנות ואיטיות. וכשנכנסים לאתר האינטרנט של המקום, הדבר הכי בולט הוא מספר הפקס. מתי לאחרונה פיקססתם למסעדה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ