קאב קם של היום היא לא קאב קם של הלילה. וזה לא כזה רע

עם עסקית מינימליסטית שכוללת בעיקר מרקי אטריות, קאב קם רחוקה מאוד מהתדמית היקרה והמתנשאת שהוצמדה לה בלילה

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט
  • שם המסעדה: קאב קם
  • כתובת: לינקולן 11, תל אביב
  • טלפון: 03-6889960
  • דירוג: 3.5 כוכבים

קאב קאם, הבר של בית תאילנדי שנפתח לפני כשנה, לא היה אמור לראות אור יום. זה מקום שנראה כמו בר (אלמנט עיצובי מוביל: אפלה), עושה קולות של בר (דיג׳יי שמקפיד שישמעו אותו ולא את דיבורי הסרק שלכם), מגיש מנות של בר (קטן לכם? לכו למסעדה), ותוכנן לפעול בשעות של של בר (תנו לישון צהריים).  עכשיו משהו השתבש. התחילו עם בראנצ׳ בשישי (כי חייבים), ראו כי טוב והחליטו לנסות עסקיות צהריים. מקסימום יצליח. הניסוי בעיצומו, ובשעת צהריים של אמצע שבוע, התחושה היא שהגעת מחוץ לשעות הפעילות. לא רק בגלל אור הרחוב שאינו מחמיא, אלא בעיקר כי התפריט העשיר נעלם, פינה מקומו לשני סוגים של מרקי אטריות, שמוגשים עם בירה. האם יצליחו להביס את מזג האוויר ואת תרבות שתיית הצהריים שאינה קיימת בגזרתנו?