פת קואה של אהרוני: המסע המופלא בזמן

קהל ההייטקיסטים מדיר את רגליו מהמסעדה הסינית "פת קואה" ואפשר להבין למה: העיצוב מיושן, התפריט ארכאי ויקר ונראה שלא נגעו בה ב-20 השנים האחרונות. הפסד שלו

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

פת קואה, הסינית של ישראל אהרוני בהרצליה פיתוח, היא תמונת ראי לקריירה של השף. אהרוני, גם אחרי גיל פנסיה, מקפיד להישאר רלוונטי ומעודכן: חותך עם כולם לאוכל רחוב, משיק ראמן ממותג, מפציע מחדש בפריים טיים ומתקרחן במסיבות הנכונות. בפת קואה מקפידים לעשות בדיוק הפוך: להישאר אותה מסעדה שנפתחה לפני יותר מ-20 שנה. ונדמה שאם יש משהו שמצליח להשאיר אותה רלוונטית, זו ההתעקשות הכמעט מתריסה שלא להשתנות.   

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ