טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ב"קפה נורדוי" הגיעו למסקנה שאפשר לוותר על האוכל

איך עושים שיירינג לשמונה ענבים ו־4 כפות נוזל? מה עושים כשהסכין עבה יותר מהבריוש שהוא אמור לחתוך? וכיצד מחלקים ננו־לוקוס לשתיים? ב"קפה נורדוי" מאמינים שפחות (כמות, איכות) זה יותר (כסף)

"קפה נורדוי" בנחלת בנימין
מגד גוזני
184תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות