ואז נזכרנו שבעצם אנחנו לא טבעונים והתחלנו לאכול
כמה מהמנות הטבעוניות הטובות בעיר מוצעות ב"הוטל דה ויל", שאינה מסעדה טבעונית
- שם המסעדה:הוטל דה ויל
- כתובת:דיזנגוף 230, תל אביב יפו
- טלפון:03-9746999
לעתים מתקבל הרושם שהסטנדרטיזציה של תפריטי ישראל – לעולם טרטר, תמיד סלק, לנצח לברק – היא לא כניעה של השפים, היא טריק שלהם. קצת כמו הבדיחה הישנה על הבלגים ושוקולד (היא גזענית מכדי שארגיש נוח לכתוב אותה, ראו את הסרט "ברוז'"), הסטנדרטיזציה של הטקסט – טרטר/דג נא/קרפאצ'ו – היא תכסיס של השפים כדי לא להבהיל את הלקוחות.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND