המסעדה שהמציאה את הסושי-סנדוויץ'-טוניסאי

יד נעלמה במטבח של "ני שי" הופכת חומרי גלם סתמיים למנות סבירות, אך לא זו הסיבה שבגינה היא תיזכר

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

אלפיים שנה הכותל עומד, עד שהוא עבר לאחריותה של מירי רגב (כידוע, הפלת אבנים זה לא רק ספורט, זו גם תרבות). ובניגוד למצופה, אני דווקא הופתעתי. מפני שאם כילד בנתניה היו שואלים אותי מה יקרה קודם: שהכותל יתמוטט או שבנתניה תיפתח מסעדה פאן אסיאתית, הייתי עונה בבטחון: הכותל יתמוטט. טעיתי בשבוע. מצד שני, אם היו שואלים מה יקרה קודם: יבוא המשיח או תומצא מנה של סושי-סנדוויץ'-טוניסאי, הייתי מין הסתם טועה אפילו ביותר. המנה המופלאה הזו - לא, הם לא קוראים לה ככה, וחבל - נחבאת בתוך התפריט האינסופי של מסעדת "ני שי" החדשה בנתניה. מסוגה, זו מסעדה לגמרי לא רעה. והסוג? זה שמשדר יוקרה בלי להיות יוקרתי, אבל גם בלי לדפוק את הקליינטים. בקיצור, מהמקומות שבהם גברים נוקשים על השולחן בטבעת נישואים גדולה מדי לקצב מוזיקה רועשת מדי בחלל חשוך מדי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ