כמה תשלמו על דג מכובס למנה עיקרית ב"הולה בראסרי"?

לעסקית של מסעדת "הולה" יש את כל הנתונים לענות על צורך שחסר פה: ארוחת צהריים ראויה במסעדת שף, אבל רצף של מנות בעייתיות ודג מכובס אחד יקר בלי פרופורציה, מכשיל אותה

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט
  • שם המסעדה: הולה
  • כתובת: הירקון 87 (מלון דן), תל אביב
  • טלפון: 03-5759060
  • דירוג: 2.5 כוכבים

קבלות הפנים במסעדות שלנו משתכללות עד שלעתים נדמה שרוצים שנכנס בערך כמו שביבי רוצה להיכנס לעזה. בהולה, המסעדה שהתמקמה בחלל שהותירה רפאל במלון דן, זה מתחיל עם שלט בולט להסרת אחריות: ״המסעדה אינה כשרה ולא שייכת למלון״, וממשיך עם הצעה מפתה מצד המארחת: ״אפשר להציע לכם את אחד השולחנות הנמוכים?״. את השולחנות הנמוכים בחרו להציב בפריים לוקיישן: צמוד לוויטרינה, קו ראשון לים. להשלמת החוויה הוסיפו כורסאות קטיפה כחולות מבהיקות, נמוכות אפילו יותר. זה יכול להיות פנטסטי, בהנחה שאין לכם פלג גוף תחתון. אם זה לא המצב, אין שום אפשרות לשבת שם בנוח. בטח לא לשבת ולאכול. מצד שני, מי רוצה לשבת ולאכול אחרי שמתגלה שממש מתחת לוויטרינה פועלת מזבלה שוקקת במיוחד? אז עברנו לשולחן אחורי. כי כמו כל הארוחה העסקית הזאת, יש דברים שנראים נוצצים יותר מרחוק.