המסעדה הזאת היא בין מחדל לאסון

הצלחת של הטונה הקרה נראתה כמו ג'ירפה שהתאפרה עם אקונומיקה, התמנון האומלל הזכיר בוטנים מסוכרים מיום העצמאות. למה להשתיל מסעדת-ועדי-עובדים כמו "דון קמילו" בלב מלון נפלא כמו ג'אפה?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

זה לא יכול להיות. די, בבקשה. זה לא יכול להיות. בתוך האלגנטיות האנינה של מלון "ג'אפה" עוצר הנשימה ביפו, הדבר הראשון ששמענו מהמלצרית במסעדת "דון קמילו" היה: "מהמם". אחריה שמענו מהמלצר: הוא לא מדבר עברית. מתברר שגם התפריט לא. התפריט מדבר בחלקו איטלקית (נניח) ובחלקו אנגלית. עברית? למה Chi è morto?

בהחלט אפשר להבין שהמלון החדש הזה, שהוקם במבנה בית החולים הצרפתי ביפו, רוצה לתת לאורחיו הרגשה של חו"ל, אבל למה שהמסעדה תתעקש לתרום דווקא לתחושה של "הכל כלול" מבורגס? מתוך חמש מנות בשר שלוש היו מנות עוף. סליחה. אלף סליחות. Pollo. שלוש מנות דגים? דניס. לברק. פורל. וזה, כשמהכניסה אפשר לשמוע את רחש הים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ