טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה הזאת היא בין מחדל לאסון

הצלחת של הטונה הקרה נראתה כמו ג'ירפה שהתאפרה עם אקונומיקה, התמנון האומלל הזכיר בוטנים מסוכרים מיום העצמאות. למה להשתיל מסעדת-ועדי-עובדים כמו "דון קמילו" בלב מלון נפלא כמו ג'אפה?

מסעדת דון קמילו
עמית גירון
148תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות