שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עומר שוברט
  • שם המסעדה: נאיה
  • כתובת: שביל הלולים 154, בית נקופה
  • טלפון: 02-9900070
  • דירוג: 3 כוכבים

איש אחד נכנס למסעדה ומזמין מיסו למנה ראשונה. זו לא אמורה להיות התחלה של בדיחה, אבל המיסו הזה נהפך לפארסה שריתקה מסעדה שלמה (וזו חתיכת מסעדה). כי המרק המדובר היה מיניאטורה של מיסו. מיסון. אז האיש האחד הזה, שבסך הכל ביקש לעצמו ארוחת צהריים הגונה, הלין על גודל המיסו. למלצרית לא היו תשובות. איש לא הכין אותה לתרחיש בדיוני כזה, שבו מישהו יאזור מספיק אומץ (כלומר, היעדר בושה) להתלונן על המובן מאליו (קערית מיסו קטנה כמנה ראשונה הכלולה בעסקית). היא קראה לבעל סמכות (מנהל משמרת?), שהקשיב לטענות המנומקות (אני בא לאכול כדי לשבוע, הסביר האיש), ומשלא מצא להן מענה הבהיל לזירת האירוע אוטוריטה מדרג רם אף יותר (בעלים?), ששמע כי האיש דווקא מרוצה מטיב המרק, אבל רגיל לאכול מדי צהריים מיסו בגודל של מיסו לצד מנת סושי (שמעתי שירושלים נהפכה לסושייה ענקית, מתברר שהגענו לשלב ההתמכרותי). ובזמן שכל השיח הזה התרחש, האיש סיים את ארוחתו (כאמור, לא גדול), וכבר לא רצה תוספת מיסו. רק חשבון. הוא לא חיפש כיבוי שריפות נקודתי אלא ביקש להוביל שינוי עקרוני. צדק מרקי. ומה שהכי מוזר בסיפור, זה שכל מה שמפריד בין "נאיה - מסעדת הרים אסיאתית" (נשבע לכם) בבית נקופה - מלהפוך למסעדה המצליחה שהיא יכולה להיות, זה בסך הכל להגדיל קצת את המנות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ