עוד קיץ מסתיים לו בלי עסקית ראויה על חוף הים

גם מיקום מנצח מול הים, לא מסייע אם אין חשק להגיש אוכל ולתת שירות, ומסעדת פורטונה דל מאר מדגימה זאת היטב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

מסעדות החוף בתל אביב נוהגות להשקיע לא מעט מאמצים כדי להסתיר את תוגת מטבחיהן. ווליום מטריד, מלצרים עולצים, צלחותים מתריסים. בפורטונה דל מר, מסעדה חצי סודית במרינה של תל אביב, ויתרו על כל זה והחליטו לתת לדכדוך לצאת את גבולות הצלחת. יצרו אילוסטרציה של חוסר חשק: מהזווית בה הציבו את המאוורר, דרך הפרצוף של המלצרית ועד זמני ההגשה וטמפרטורת המנות. האמת, צודקים. חם מדי בשביל לאכול, חם אפילו יותר בשביל להאכיל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ