בארץ התן ביס, העסקית הזאת נחשבת למציאה

קיוטו בהרצליה פיתוח שואפת לקרוא לעצמה מסעדה יפנית אותנטית, אבל לא מתביישת להגיש מיונז וגבינת שמנת בסושי שלה. למזלה, העסקית המינימליסטית שלה מאפשרת לאכול סושי סביר במחיר סביר לא פחות, רק אל תזמינו קינוח

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

חול המועד הוא הזמן הזה בשנה בו נוהגות מסעדותינו לאפסן את תפריטי העסקיות. זה מעצבן, חזירי, ובעיקר מעיד על חשיבה צרה. במקום לנצל את ימי החופשה הלא רשמיים האלה כדי לחשוף קהלים חדשים לאפשרויות הצהריים המוזלות של אמצע השבוע - חלקן אטרקטיביות לא רק בהשוואה לתעריפי הערב במסעדות אלא גם ביחס לבתי קפה ולעתים אפילו לאוכל רחוב (אם אתם מוכנים לשלם 46 שקל על לחמניית חלה מיניאטורית עם שרימפס מהקפאה ולהישאר רעבים, מגיע לכם ה״נו נו נו״ הזה) - מעדיפים כאן עוד כמה ג׳ובות מהירות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ