"הטחינייה" נותנת כבוד לטחינה, אבל מה עם הפיתות?

עסקית ב-38 שקלים שמקדשת את הטחינה, יכולה ללמד כמה חומוסיות שיעור באוכל טעים ויצירתיות. עם כמה שיופים בקצוות "הטחינייה" בשוק לוינסקי עוד יכולה להפגיז

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יש אנשים של חומוס ויש אנשים של טחינה. לכאורה, אותו עולם תוכן. למעשה, שני עולמות נפרדים. שתי אסכולות שונות בתכלית. ובכל זאת: חומוסיות, חומוסיות ועוד חומוסיות. עם טחינה כתוספת. על הדרך, לא כדבר עצמו. הטחינייה, שנפתחה בשוק לוינסקי, מנסה לשים סוף לאפליה רבת השנים ולתת לטחינה את מקומה הראוי. וכדי לייצר בידול מהחומוסיות העממיות, שהרי טחינה היא עניין אליטיסטי בהרבה, הלכו על בר-מסעדה בהובלת השף יהונתן ברבי. עם עסקיות צהריים מעט יקרות יותר ממנת קומפלט בחומוסייה, אבל זולות בהרבה מכל מסעדה. כמה ניגובים הכרחיים, וזה עלול להצליח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ