מה היתה חושבת השופטת רותי ברודו על ארוחת הצהריים בקופי בר?

בארוחת צהריים בקופי בר מצאנו בעיקר מנות יעילות וקלאסיות, לצד שירות קורקטי (רוב הזמן). אז איפה החדשנות והתעוזה שרותי ברודו מדברת עליהן בריאליטי החדש MKR?

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט
  • שם המסעדה: קופי בר
  • כתובת: יד חרוצים 13, תל אביב
  • טלפון: 03-6889696
  • דירוג: 3.5 כוכבים

צפיתי בשני הפרקים הראשונים של MKR - מטבח מנצח (הקרבה, הקרבה). צפיתי בגלל רותי ברודו. ה-מסעדנית שלנו (בראסרי, מלון מונטיפיורי, דליקטסן, הרצל 16 ועוד). נכון, ריאליטי, מבוים, ערוך, אבל גם בשדות הפלסטיק צומחות אמיתות. בעיקר כאלה הנוגעות לתפיסת המציאות של המנחים והמשתתפים. הופתעתי לשמוע אותה מזהירה את המתמודדים מניסיונות להרשים. והרי מהי רותי ברודו אם לא הניסיון הכי מפואר, וגם הכי מוצלח, שהיה פה לעשיית רושם? מהמפות הצחורות, דרך חווית השירות ועד אחרון המזלגות. היה מפתיע עוד יותר לראות אותה טועמת מנות, מעידה שהן טובות, אבל מתאכזבת מכך שהן לא מספיק מפתיעות, מחדשות ונועזות. כלומר, מתיישבות בדיוק עם נוסחת האוכל המתאים לכל חך שהיא פיתחה ושכללה לאורך השנים. וזה היה בולט ומתמיה עוד יותר כשחיים כהן, אחד שנוהג להעז במטבחיו קצת יותר ממנה, טועם את אותן מנות ולא מבין למה היא לא מרוצה. אז הלכתי לקופי בר, הסנונית הראשונה במפלצת ההסעדה של ברודו, לבדוק אם אחרי כמעט 25 שנה, הפסיקו להרשים והתחילו להעז.